Friday, May 20, 2011

Door Gift??

Door gift??


Di sini budget-cupcakes nk buat 2011 PROMO



Utk sesiapa yg berminat memberikan door gift utk Majlis Pertunangan, Aqiqah, Doa selamat, Kenduri Kahwin dsb.



Kami ingin menawarkan PROMO $..

Ha!! Suka,tak??



The details:



Size: Small (2 oz)

Flavor: Choc

Color: 2-3 sahaja

Motif: Flower Only

Price : RM1.20 / pcs

Min Order : 200 pcs

(Booking 2 days b4)



Limited PROMO only entitled from 23-29 MAY 2011 ONLY
012-6460421























FOOTBALL THEME -ARSENAL-



Lama menyepi tetiba Arsenal 2011 muncul ..yeah2...
Sbnrnya, byk yg budget-cupcakes nk publish pix2..


Ntah ngape rs 2011 ni mcm mls sgt2..
Padahal awal thn ni puye azam xmo mls2..


Lps ni Budget-cupcake sentiasa akn merajinkan diri utk upload pix lg..,

..Stay tune wif budget-cupcakes



Di tempah khas oleh Nora - Sg Buloh..





Wednesday, February 16, 2011

2011

Salam 2011..

Tak terlewat lg utk ucapan tahun baru. Apa azam thn baru ni? Budget-cupcakes moga2 kalian sume dpt yg terbaik pd thn ini dr thn2 sebelumnya. tak kurang juga saya, sentiasa menginginkan yg terbaik dr yg terbaik.

Erm,lama sudah BUDGET-CUPCAKES tak updatekan blog..
Sbnrnya ade mcm2 gmbar & activity yg nk di update.
Cuma masa yg tak mengizinkan utk online & update blog. Insya allah, thn ni budget-cupcakes cuba merajinkan diri utk upload sume pic2..

Utk pengehtahuan sume, budget-cupcakes tlah menukar no hp. Mungkin ada yg mencari2 no hp budget-cupcakes.
Utk sbrg pertanyaan, boleh la email ke nurazlindaazman@gmail.com dgn meninggalkan no hp. Budget-cupcakes akan menghubungi anda scepat yg mungkin.


Utk class cupcakes pula, akan di adakan tak lama lg. Jd sesiapa yg berminat, tinggalkan nama & hp no di email ini nurazlindaazman@gmail.com.

Sekian sahaja utk coretan awal 2011..


Tuesday, October 5, 2010

Fondant without cream

Fondant on top

but without cream. This customer is our regular customer.

Mmg suka fondant on top.

Thanks to Yati for order with us





Pink n Edible Image


Ini la tuan yg mengode..
Anyway,SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT KAK SUHAIDA





Thanks to Kak Suhaida for order with budget-cupcakes

200 pcs of cuppies

Purple Pink



SELAMAT PENGANTIN BARU AINA & SHAWAL 03102010


Thanks for order with budget-cupcakes


Flower







Monday, September 6, 2010

1000 pcs

Sblm saya memula kan post ni..
Budget cupcake nk ucapkan Selamat Berpuasa & Selamat Menyambut Syawal.

Kepada yg akan pulang ke kg halaman, berhati2 lah di jln raya.
Yg bw kenderaan tu, ikut la had laju yg telah di tentukan.
Jgn jd mcm saya, yg telah mendpat 1 surat cinta..Bila nk byr pun,xtahu lg..
Kan ke ssh kalau dh kene saman. Tp sy kene saman bkn sbb laju (ade hikmah kete kecik ni..kete xde power..mmg xbole laju.) So, saman di sbbkan plat kete patah (xsdr pun).

Tetiba masa road block kene thn...sabo je la..


Berbalik pd citee seribu pcs cupcake yg d tempah oleh CIk Yatee ni..
Mmg last minit ode..lg 2 hari nk cupcak, baru la ode..

FIkir puye fikir & confident sempat buat. Saya pun terima lah ode ni. Tp mmg marathon..dgn fondant habes lg..

Ape2 pun, tabik pd diri sendiri sbb, pandai organize masa (puji diri sendiri jap..jgn maree taw!)

**Gambar akn di post kemudian** kabel ntah mana pulak nih..

Thursday, August 26, 2010

For hantaran





simple flower




Cuppies dalam taman




Cukur jambul baby girl








Bertung cuppies againn..





Cupcakes for bertunang






Saturday, June 5, 2010

Azim's Birthday

Hadiah for Azim FIkri

HAPPY BIRTHDAY TO U (24/5/2010)

Sorry lambat upload